Tonnikalapihvit pelastavat päivän silloin kun jääkaappi ammottaa tyhjyyttään.
1 purkki tonnikalaa öljyssä
1 kananmuna
3 rkl vehnäjauhoja
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
1 tl yrttimaustetta
1 rkl öljyä
LISÄKSI
tilliä
sitruunaa
Valuta tonnikala huolella. Sekoita kulhossa tonnikala, kananmuna ja vehnäjauhot. Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä. Muotoile pihveiksi. Ripottele pihvien pintaan hieman vehnäjauhoja. Paista paistinpannulla kauniin ruskeiksi. Tarjoa tillin ja sitruunan kanssa.
Resepti: NAMI-NAMI 20.9.2005
ENSI KERRALLA
Yrttivalinta - Provencen yrtit - ei mennyt aivan nappiin ja pihvit maistuivat tunkkaisilta. Taikinaan voisi lisätä sitrunaa ja kermaviiliä, mutta silloin resepti vaatikin jo vähän enemmän raaka-aineita.
VILKAISE MYÖS
Villa Ainala Cuisine 6.7.2010
Simply Recipes 19.9.2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti