keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Valkosipulileivät

100 g voita
2 valkosipulinkynttä
1 dl tuoretta lehtipersiljaa
50 g parmesanjuustoa
1 maalaisleipä

Nosta voi ajoissa pöydälle lämpenemään. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Kuori ja silppua valkosipuli. Silppua persilja. Raasta parmesanjuusto. Leikkaa leipä puoliksi vaakasuoraan. Sekoita voi, valkosipuli ja persilja. Levitä valkosipulivoi leiville. Paista leipiä 10 minuutin ajan. Ripottele leiville juustoraastetta ja paista vielä muutaman minuutin ajan uunin ylätasolla. Varo etteivät leivät pala. Anna leivän jäähtyä hetken ja leikkaa se viipaleiksi. Tarjoa ja nauti!

Resepti: Simply Recipes 7.9.2006

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
The Pioneer Woman 2.3.2009
Suolaa & hunajaa 20.11.2011

Ei kommentteja: