tiistai 6. joulukuuta 2016

Sipulidippi

Sipulidippi onnistuu myös ilman ranskalaisen sipulikeittopussin E-numeroita.

4 sipulia
2 rkl rypsiöljyä
½ tl Maldon-suolaa
2 dl turkkilaista jogurttia

Kuori ja silppua sipuli. Paista sipuli valurautapannulla öljyssä kaikessa rauhassa. Mausta ripauksella suolaa. Sekoita silloin tällöin kunnes sipulit ovat karamelisoituneet kauniin ruskeiksi. Jäähdytä. Sekoita sipuli ja jogurtti. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

ENSI KERRALLA
Herkullista eikä kastikkeeseen tarvita mitään lisää.

KAIKKI TYKKÄÄ
101 Cookbooks 6.12.2008 - ranskankerma, jogurtti, sipulijauhe
Simply Recipes 2.2.2012 - fariinisokeri, balsamico, ranskankerma, majoneesi

Ei kommentteja: