maanantai 8. elokuuta 2011

Italialainen yrttimausteseos

Kerää oman pihan yrtit talteen talven varalle.

kourallinen tuoretta rosmariinia
kourallinen tuoretta salviaa
8 valkosipulinkynttä
1 rkl Maldon-suolaa

Riivi rosmariini ja nypi salvian lehdet. Kuori valkosipulinkynnet. Silppua yrtit ja valkosipuli. Levitä seos uunipellille ja kuivaa keittiönpöydällä kolmen päivän ajan. Säilytä tiiviissä lasipurkissa. Mausta yrttiseoksella liharuokia tai sekoita siitä yrttiöljy.

Vinkki: David Lebovitz 8.8.2006

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Kokit ja potit 5.7.2011 - käytä niitä yrttejä, joista pidät
Kokit ja potit 14.7.2011 - yrttisuola tehosekoittimessa

Ei kommentteja: