torstai 3. marraskuuta 2011

Suppilovahvero-pekonipiirakka

POHJA
½ pussia kuivahiivaa
1 dl vettä
½ tl Maldon-suolaa
1 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl spelttijauhoja
3 rkl öljyä

TÄYTE
5 dl tuoreita suppilovahveroita tai 2 dl kuivattuja suppilovahveroita
1 sipuli
75 g pekonia
100 g juustoa
1 rkl öljyä
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl valkopippuria
2 kananmunaa
2 dl ruokakermaa

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää joukkoon muut pohjan aineet ja sekoita taikina. Liota kuivattuja sieniä 15 minuutin ajan. Siivilöi vesi pois ja pilko sienet paloiksi. Kuori ja silppua sipuli. Suikaloi pekoni. Raasta juusto. Paista sienet, sipuli ja pekoni pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä piirakkavuokaan taikina, täytteet, muna-kermaseos sekä juusto. Paista 200 asteisessa uunissa 30 minuutin ajan. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Resepti: Varastettu jostakin

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: