4 persikkaa
2 tl tuoretta basilikaa
3 rkl fariinisokeria
3 rkl voita
¼ tl Maldon-suolaa
½ tl kanelia
vaniljajäätelöä tai ranskankermaa
Puolita persikat ja poista kivet. Laita persikat uunivuokaan. Silppua basilika. Sekoita basilika, sokeri, voi ja suola. Täytä persikat basilikaseoksella. Ripottele päälle kanelia. Paista 225 asteisessa uunissa 15 minuutin ajan kunnes persikat ovat pehmeitä ja kultaisia. Tarjoa vaniljajäätelön tai ranskankerman kanssa.
Resepti: NY Times 25.8.2005
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Fanni & Kaneli 23.2.2012
HS Ruokatorstai 21.6.2012 ja 21.6.2012
Campasimpukka 29.9.2012
Nautiskellen 28.4.2013
The Pioneer Woman 17.6.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti