Uunissa paahdettu parsakaali on parhaimmillaan al dentenä. Öljy antaa hyvin mehevyyttä eikä suolan lisäksi tarvita muita mausteita.
1 kerä parsakaalia
3 rkl oliiviöljyä
½ tl Maldon-suolaa
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Leikkaa parsakaalin nuput ja viipaloi varsi. Kaada parsakaalin päälle öljyä ja ripottele suolaa. Pyöräytä parsakaalin palasia muutaman kerran käsillä niin, että öljy levittyy tasaisesti. Paahda uunissa vartin ajan.
Resepti: Pinch my salt 17.1.2007
ENSI KERRALLA
Ruokalusikallinen öljyä taitaa riittää kun sen sekoittaa hyvin. Jos haluat vaihtelua, mausta parsakaali parmesanjuustolla ja sitruunalla.
VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 31.10.2012 - sitruuna, parmesan
Kädenvääntöä 2.12.2012 - pekoni, valkosipuli, parmesan, sitruuna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti