perjantai 30. syyskuuta 2011

Paahdetut auringonkukansiemenet

Levitä kuumalle paistinpannulle ohut kerros auringonkukansiemeniä. Kun siemenet alkavat paahtua, ripottele niiden päälle suolaa. Siemenet ovat valmiita nautittaviksi kun ne ovat saaneet lämpimän vaaleanruskean värin.

Resepti: Punaisesta keittiöstä 30.9.2007

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 26.10.2012

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Entäs jos haluaa paahtaa kuorellisia siemeniä?

Neuvostoliitossa ja nykyään Venäjällä ja sen lähialueilla, niin ja tietenkin myös USA.ssa, myydään syötäväksi kuorellisia auringonkukansiemeniä. Nekin olivat paahdettuja ja suolattuja tai sitten ilmn suolaa.

Onko siis ohjetta kuorellisten siementen paahtamiseen?

Terv Masa