2 kesäkurpitsaa
2 keltaista kesäkurpitsaa
1¼ tl Maldon-suolaa
1 valkosipulinkynsi
1 salottisipuli
3 sitruunaa
1 dl mantelilastuja
1 dl tuoretta tilliä
1 dl neitsytoliiviöljyä
Viipaloi kaikki kesäkurpitsat pituussuuntaan ohuiksi suikaleiksi. Laita kurpitsat lävikköön ja mausta teelusikallisella suolaa. Sekoita ja valuta vartin ajan. Silppua valkosipuli ja salottisipuli. Raasta sitruunoiden kuori ja purista mehu. Paahda mantelit. Silppua tilli. Sekoita kulhossa valkosipuli, salottisipuli, ¼ teelusikallinen suolaa, sitruunankuori ja sitruunamehu. Lisää öljy ohuena nauhana. Lisää mantelit ja tilli kulhoon. Maista. Sekoita kesäkurpitsat ja kastike hyvin. Tarjoa heti.
Resepti: Michael Symonin Live to Cook (2009)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Michael Ruhlman 12.10.2009
Kauhaa ja rakkautta 11.6.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti