Höyrytety ruusukaalit on ankeuden huippu, mutta uunissa paahdetut... aaaaah.
½ kg ruusukaaleja
3 valkosipulinkynttä
1 tl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Huuhtele ja puhdista ruusukaalit. Kuori ja silppua valkosipuli. Laita ruusukaalit ja valkosipuli valurautapataan. Ripottele päälle sitruunamehua, öljyä, suolaa ja mustapippuria. Sekoita. Paista uunin ylätasolla 20 minuutin ajan. Sekoita ja jatka paistamista 10 minuutin ajan. Valmiit ruusukaalit ovat päältä rapean ruskeita ja sisältä pehmeitä.
Resepti: Simply Recipes 28.12.2009
ENSI KERRALLA
Kaikki suola tarttui valkosipuleihin, jotka maistuivat suussa polttavan suolaisilta. Puolita suolan määrä ja unohda valkosipulit.
VILKAISE MYÖS
Selfish Vegan 19.8.2010
Kaikki äitini resepti 27.1.2012
Fanni & Kaneli 6.9.2012
Kauhaa ja rakkautta 18.11.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti