tiistai 5. huhtikuuta 2011

Pinaattilasagne

Pinaattilasagne on rullalla kerrosten sijaan.

1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
2 tölkkiä tomaatteja
1 rkl tuoretta basilikaa
½ tl Maldon-suolaa

TÄYTE
1 paketti lasagnelevyjä
1 pussi tuoretta tai pakastetta pinaattia
50 g parmesanjuustoa
3 dl ricottaa
150 g mozzarellaa
1 kananmuna
1 rkl lehtipersiljaa

Valmista ensin kastike. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne kattilassa oliiviöljyssä. Lisää tomaatit, silputtu basilika ja suola. Hauduta kymmenen minuutin ajan. Kaada puolet kastikkeesta uunivuoan pohjalle. Keitä ja valuta lasagnelevyt, tai käytä tuorepastaa. Huuhtele ja valuta pinaatti. Raasta parmesanjuusto. Sekoita ricotta, parmesanraaste, kananmuna, silputtu persilja ja pinaatti. Levitä täytettä jokaisen lasagnelevyn päälle ja kääri levyt rullalle. Nosta rullat vuokaan saumakohta alaspäin. Kaada loput tomaattikastikkeesta rullien päälle. Paista 175 asteisessa uunissa 25-30 minuutin ajan. Anna lasagnen levätä hetken aikaa ennen tarjoamista.

Resepti: Keep Your Diet Real 5.4.2010 (blogi suljettu)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 19.11.2012
Nautiskellen 1.4.2013
Ketun keittiössä 19.4.2014

Ei kommentteja: