Toroden ohjeella ankanrinnasta tulee rapeakuorinen ja suussa sulava. Salaisuutena on kylmä paistinpannu, jolle ei tarvitse lisätä rasvaa.
2 ankan rintafileetä
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
Tee ankanrintojen nahkapuolelle viiltoja, mutta älä leikkaa lihaan asti. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita fileet kylmälle pannulle nahkapuoli alaspäin. Käännä liesi keskilämmölle ja paista kymmenen minuutin ajan. Kun nahka alkaa tummua fileiden ympäriltä ja pannulla on reilusti sulanutta ankanrasvaa, käännä ja paista kahden minuutin ajan. Nosta lopuksi lämpöä ja paista vielä kahden minuutin ajan. Anna lihan levätä viiden minuutin ajan ennen tarjoamista.
Vinkki: Sillä sipuli 11.5.2010
Resepti: John Toroden Chicken and Other Birds (2010)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Hunter Angler Gardener Cook 4.1.2009
Herkkusuun lautasella 28.2.2011
Soul Kitchen 29.12.2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti