lauantai 19. marraskuuta 2011

Palapaisti hirvestä

½ kg hirven paistia
1 rkl voita
1 sipuli
1 rkl hunajaa
2 dl kermaa
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria

Kuutioi hirven paisti. Ruskista lihapalat voissa muutamassä erässä ja siirrä uunipataan. Kuori ja lohko sipuli. Lisää pataan sipuli, hunaja, kerma, suola ja pippuri. Hauduta 125 asteisen uunin alatasolla kolmen tunnin ajan. Sekoita silloin täillöin ja peitä tarvittaessa kannella. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.

Resepti: Pastanjauhantaa 19.11.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Uusi Musta 15.10.2010
Herkkusuun lautasella 18.10.2012

Ei kommentteja: