torstai 22. joulukuuta 2011

Kotisinappi

1 tölkki Colmanin sinappijauhetta
1 dl sokeria
2 dl kermaa
3 rkl öljyä
3 tl valkoviinietikkaa
¼ tl Maldon-suolaa
¼ tl valkosipulijauhetta
¼ tl valkopippuria
2 rkl konjakkia

Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Varo polttamasta pohjaan. Laita valmis sinappi kuumennettuun lasipurkkiin ja nosta kylmään.

Resepti: Hellapoliisi

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Pastanjauhantaa 22.12.2006
Kulinaarimurula 19.12.2007
Villa Ainala Cuisine 29.11.2009
Hunter Angler Gardener Cook 18.10.2010
Isoäidin reseptillä 30.11.2010
Rouvalle rakkaudella 9.12.2010
Kädenvääntöä 19.12.2010
Rouva Raadelmasta 14.12.2011
Herkkusuun lautasella 19.12.2010
Soul Kitchen 17.1.2012

Ei kommentteja: