1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
½ kg savukylkeä
2 rkl rypsiöljyä
12 dl kasvislientä
2½ dl punaisia linssejä
1 rkl kuivattua salviaa
½ tl mustapippuria
1 dl tuoretta lehtipersiljaa
LISÄKSI
turkkilaista jogurttia
Kuori ja kuutioi sipuli, valkosipuli ja porkkana. Poista savukyljestä kamara ja sen alla oleva rasva. Kuutioi liha. Kuumenna öljy isossa padassa. Kuullota liha ja kasvikset. Lisää kasvisliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää linssit kattilaan. Keitä hiljalleen vartin ajan. Mausta lopuksi kuivatulla salvialla ja mustapippurilla. Tarjoa keitto tuoreen persiljan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Resepti: HS Ruokatorstai 20.1.2011
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti