lauantai 26. maaliskuuta 2011

Karjalanpaisti

Valitse karjalanpaistiin kylkeä, lapaa tai niskaa.

½ kg lammasta
½ kg possua
½ kg nautaa
1 sipuli
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
1 laakerinlehti

Leikkaa liha parin sentin kuutioiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Laita liha, sipuli ja mausteet pataan. Sekoita hyvin ja pane kansi padan päälle. Laita pata kylmään uuniin ja lämmitä uuni 175 asteeseen. Hauduta pataa 2-4 tunnin ajan sekoittaen silloin tällöin. Tarkista suola. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Resepti: Herkkusuun lautasella 26.11.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta... Mummo paistaa karjalanpaistin 225 asteessa.

VILKAISE MYÖS
Iskä kokkaa 30.1.2011
Rouva Raadelmasta 30.9.2011
Sauvajyvänen 30.10.2011
Kokkeillaan 5.2.2012
Molekyyligastronomia 5.10.2012 - kannella vai ilman
Kaikki äitini reseptit 28.11.2012
Kulinaarimuruja 6.12.2012
Soul Kitchen 13.12.2012
Kotikokista ammattilaiseksi 22.1.2013

Ei kommentteja: