keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Munakas

Tilkka maitoa tekee munakkaasta kuohkean. Älä laita väliin liikaa täytettä, 1-2 ruokalusikallista riittää pitkälle.

2 kananmunaa
2 rkl maitoa
⅛ tl Maldon-suolaa
1 tl voita

TÄYTTEEKSI
- lehtipersilja ja paprika
- sinileimaemmental, turunmaa ja rosépippuri

Vatkaa kananmunat. Lisää maito ja ripaus suolaa. Kuumenna paistinpannu liedellä. Ruskista voi ja kaada munakasmassa pannulle. Kun kananmuna alkaa hyytyä, ripottele täytteet toiselle puolelle munakasta. Kun munakas on sopivan kostea ja ruskea, taita se puolikuuksi niin, että täytteet jäävät sisälle. Nauti!

ENSI KERRALLA
Kaikki kohdallaan.

VILKAISE MYÖS
Molekyyligastronomia 17.11.2009 - vaahdotettu kerma, sokeri, rosépippuri
Isoäidin reseptillä 5.5.2011 - vaahdota valkuaiset
Jokihaka kokkaa 21.3.2012 - peitä pannu kannella kypsymisen aikana
Karkkipäivä 22.8.2013
HS Ruokatorstai 19.3.2015 ja 19.3.2015
Kamera & kauha 28.10.2016

Ei kommentteja: