3 dl kuviopastaa
½ tl Maldon-suolaa
150 g kalkkunaleikettä
2 kevätsipulia
3 rkl tuoretta tilliä
200 g maissia
100 g herneitä
lehtisalaattia
herneenversoja
sitruunalohkoja
MARINADI
1 valkosipulinkynsi
5 rkl rypsiöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
2 tl sinappia
2 tl sokeria
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
MARINOITU SIPULI
1 punasipuli
1½ dl vettä
2 tl punaviinietikkaa
2 tl sokeria
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele ja valuta pasta. Valmista marinadi. Kuori ja raasta valkosipuli. Sekoita marinadi. Kaada marinadi pastan joukkoon. Anna pastan maustua jääkaapissa tunnin ajan.
Valmista sillä aikaa marinoitu sipuli. Kuori ja viipaloi sipuli. Sekoita kattilassa vesi, etikka ja sokeri. Kiehauta sipuliviipaleet marinadissa. Valuta sipulit lävikössä. Silppua kalkkuna, kevätsipuli ja tilli. Huuhtele ja valuta maissi ja herneet. Sekoita salaatti lehtisalaattia ja herneenversoja lukuunottamatta. Anna salaatin maustua jääkaapissa tunnin ajan.
Levitä salaatinlehdet tarjoiluvadille. Kaada marinoitunut salaatti keskelle vatia. Koristele herneenversoilla ja sitruunalohkoilla.
Resepti: Cebicin keittiössä 2.10.2011
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Orangette 24.7.2006
Gluten-Free Girl 17.5.2012
Lunni leipoo 27.5.2012
Kaikki äitinii reseptit 5.3.2013
HS Ruokatorstai 27.6.2013 ja 27.6.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti