1 kg porkkanoita
2 sipulia
4 rkl öljyä
10 dl kanalientä
2 dl kuohukermaa
1 rkl Maldon-suolaa
¼ tl valkopippuria.
Kuori ja paloittele porkkanat ja sipuli. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota kasvikset. Lisää lientä kunnes kasvikset peittyvät. Keitä puolen tunnin ajan. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma. Mausta keitto.
Resepti: HS Ruokatorstai 29.6.2000
ENSI KERRALLA
Käytä mahdollisimman vähän nestettä, jotta porkkanan maku säilyy. Jotain sähäkkää tähän tarvitaan, mutta en haluaisi hukata porkkanan omaa makua. Ehkä jotain rapeaa pinnalle?
KAIKKI TYKKÄÄ
Kamera & kauha 6.2.2012 - kookosmaito, inkivääri, korianteri, kurkuma, juustokumina
NAMI-NAMI 8.6.2012 - linssi, inkivääri, kookosmaito, juustokumina, korianteri, lime, basilika
Siskot kokkaa 21.11.2012 - auralla ja paahdetulla sipulilla
Paistetut muikut 7.12.2012 - kookosmaito, valkoviini, inkivääri
Smitten Kitchen 3.1.2013 - sitruuna, tahini, kikherne
Kulinaarimuruja 4.2.2013 - savuchili, savusuola
Simply Recipes 25.2.2013 - inkivääri, appelsiini
VILKAISE MYÖS
Suolaa & hunajaa 5.1.2012 - vuohenjuusto, kasvisliemi, timjami, kokeile tätä!
Nautiskellen 23.2.2015 - kasvisliemi, rakuuna, feta, kuohukerma
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti