Linssikeitto vain paranee, jos se odottaa jääkaapissa seuraavaan päivään.
1 sipuli
2 valkosipulinkynttö
2 tl tuoretta inkivääriä
1 bataatti
2 tomaattia
2 rkl öljyä
2 dl vihreitä linssejä
1 tl juustokuminaa
½ tl kurkumaa
½ tl chilirouhetta
1 rkl Maldon-suolaa
1 tölkki kookosmaitoa
4 dl vettä
LISÄKSI
1 limetti
tuoretta korianteria.
Kuori ja silppua sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Kuori ja kuutioi bataatti. Paloittele tomaatit. Huuhtele linssit. Kuullota sipuli kattilassa. Lisää valkosipuli, inkivääri ja mausteet kattilaan. Kaada loput aineet kattilaan. Kypsennä tunnin ajan kunnes bataatti ja linssit ovat sopivan kypsiä. Purista valmiin keiton päälle limettimehua ja tarjoa keitto tuoreen korianterin kanssa.
Resepti: Kauhaa ja rakkautta 27.3.2012
ENSI KERRALLA
Ihania raaka-aineita, mutta keitto ei tehnyt suurta vaikutusta. Hmmm.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti