Sipulidippi onnistuu myös ilman ranskalaisen sipulikeittopussin E-numeroita.
4 sipulia
2 rkl rypsiöljyä
½ tl Maldon-suolaa
2 dl turkkilaista jogurttia
Kuori ja silppua sipuli. Paista sipuli valurautapannulla öljyssä kaikessa rauhassa. Mausta ripauksella suolaa. Sekoita silloin tällöin kunnes sipulit ovat karamelisoituneet kauniin ruskeiksi. Jos sipulit meinaavat kuivua tai palaa, lisää pannulle lusikallinen vettä. Jäähdytä. Sekoita sipuli ja jogurtti. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
ENSI KERRALLA
Herkullista eikä kastikkeeseen tarvita mitään lisää.
KAIKKI TYKKÄÄ
101 Cookbooks 6.12.2008 - ranskankerma, jogurtti, sipulijauhe
Simply Recipes 2.2.2012 - fariinisokeri, balsamico, ranskankerma, majoneesi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti