Minulla ei ole aavistustakaan kuka Visa on. Kenties meteorologi-Visa? Resepti on napattu Suomen kuvalehdestä.
1 sipuli
1 sitruuna
5 dl kantarelleja
12 dl kanalientä
50 g voita
2 rkl öljyä
5 dl carnaroliriisiä
100 g parmesanjuustoa
1 rkl kuivaa valkoista vermuttia
½ tl mustapippuria
Kuori ja silppua sipuli. Purista sitruunamehu. Puhdista kantarellit. Laita kanaliemi kiehumaan. Paista sieniä öljyssä ja siirrä ne sitten sivuun odottamaan. Sulata puolet voista ja lisää loraus oliiviöljyä. Kuullota sipuli. Lisää riisi pannulle ja pyörittele. Kaada sitruunamehu kattilaan ja anna sen haihtua pois. Lisää puolet sienistä riisin sekaan. Kaada joukkoon kuumaa kanalientä kauhallinen kerrallaan. Riisien kypsyessä raasta parmesanjuusto. Lopuksi sekoita mukaan loput sienet, vermutti, voi ja runsaasti parmesaania. Mausta pippurilla. Paista kantarellirisoton seuraksi vaikkapa siikaa.
Resepti: Suomen kuvalehti 6.8.2007
ENSI KERRALLA
Älä kitsastele kanaliemen kanssa. Ehkä liemeen voisi lisätä kuivattuja sieniä korostamaan kantarellin makua.
KAIKKI TYKKÄÄ
Pieni vispiläkauppa 13.2.2012 - tryffelituorejuustoa
VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 5.5.2009 - vermuttia, viskiä tai kuivaa valkoviiniä
Unelias kokki 10.8.2012 - tärkkelyksen maku karkoitetaan valkoviinillä
Liemessä 6.9.2012 - Jamie Oliverin resepti
Kaikki äitini reseptit 20.3.2013 - terapeuttista risoton hämmentämistä
lauantai 6. elokuuta 2011
Visan kantarellirisotto
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti