keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Hirvipullat

1 sipulia
1 rkl öljyä
1 rkl kuivattua rosmariinia
½ kg hirvenjauhelihaa
1 kananmuna
3 rkl ranskankermaa
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria

Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipulin kullankeltaiseksi. Lisää lopuksi rosmariini kaveriksi pannulle. Sekoita jauheliha, kananmuna, raskankerma, sipuli, suola ja pippuri hyvin keskenään. Muotoile kostutetuilla kämmenillä lihapulliksi. Paahda 180 asteisessa uunissa 15 minuutin ajan.

Resepti: Henri Alén ja MTV3 Köyhät ritarit 7.9.2006

ENSI KERRALLA
Kuivia, mutta maukkaita. Lisää täytteeseen sianlihaa tai tee kaveriksi tumma rosmariinikastike.

Ei kommentteja: