½ kg maa-artisokkaa
1 rkl öljyä
2 dl maitoa
2 dl kermaa
2 rkl voita
1 rkl sherryä
½ tl Maldon-suolaa
½ tl valkopippuria
½ sitruuna
Kuori ja kuutioi maa-artisokat. Kuullota ne reilussa kattilassa. Lisää vettä sen verran, että kuutiot peittyvät. Keitä kypsäksi. Lisää maito ja soseuta sauvasekoittimella. Laita kattila takaisin liedelle. Lisää kerma, voi ja sherry. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuutin ajan. Lisää lopuksi sitruunamehu ja tarkista maku.
Resepti: Nicolas Thieulon ja MTV3 Köyhät ritarit 7.9.2006
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Isoäidin reseptillä 24.8.2010
Chocolate & Zucchini 27.10.2009
Gluten-Free Girl 24.1.2011
Suolaa & hunajaa 18.10.2011
Simply Recipes 28.1.2012
Pippurimylly 18.2.2012
Jokihaka kokkaa 7.5.2012
Suolaa & hunajaa 25.10.2012
Kaikki äitini reseptit 17.12.2012
Herkku & koukku 3.2.2013
Nautiskellen 7.11.2012
Soul Kitchen 26.9.2012
Kotikokista ammattilaiseksi 17.5.2013
Kamera & kauha 12.8.2016
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti