Keksit syntyvät sormia napsauttamalla ja maistuvat keliaakikoille, kasvissyöjille ja laktoosi-intoleranteille.
1 valkosipulinkynsi
100 g parmesanjuustoa
4½ dl mantelijauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl kuivattua timjamia
1 tl kuivattua basilikaa
2 rkl oliiviöljyä
4 rkl vettä
⅛ tl Maldon-suolaa
⅛ tl kurkumaa
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Kuori ja silppua valkosipuli ja kuullota se pannulla. Raasta parmesanjuusto. Sekoita kaikki ainekset murumaiseksi taikinaksi. Levitä taikina kostutetuin käsin uunipellille leivinpaperin päälle mahdollisimman ohueksi levyksi. Paista uunin keskiosassa vartin ajan. Anna keksien jäähtyä ritillä. Leikkaa keksit sitten neliöiksi tai lohko reiluiksi paloiksi.
Resepti: Gluten-Free Goddess 26.5.2007
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
MonkeyFood 9.12.2007
Brown Eyed Baker 11.5.2010
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti