perjantai 9. joulukuuta 2011

Feta-pastapannu

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 paprika
200 g fetajuustoa
1 ruukku tuoretta persiljaa
3 dl kuviopastaa
3 rkl öljyä
300 g jauhelihaa
1 tl oreganoa
½ tl mustapippuria

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Kuutioi paprika ja feta. Hienonna persilja. Keitä ja valuta pasta. Ruskista sipuli, valkosipuli ja paprika. Lisää jauheliha pannulle ja jatka paistamista, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Mausta. Lisää persilja ja feta. Sekoita varovasti. Hauduta korkeintaan viiden minuutin ajan, sillä juuston ei ole tarkoitus sulaa velliksi. Kauho pastan päälle. Syö.

Resepti: Anna-Leena Härkösen Sopan syvin olemus (2000)

ENSI KERRALLA
En ole syönyt tätä vuosiin! Muisto on hyvä, mutta uusintaotos laimea. Kolme desiä pastaa on muuten tosi hankala mitata! Sehän riippuu ihan pastan koosta. Kaiken lisäksi jäi huono omatunto, kun lisäsin suolaa sekä jauhelihaan että pastaveteen vaikkei reseptissä ollut siitä mainintaa.

Ei kommentteja: