torstai 3. helmikuuta 2011

Auringonkukkakeksit

200 g voita
2½ dl sokeria
4 rkl siirappia
2½ dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl vaniljasokeria
3 dl auringonkukansiemeniä

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää siirappi. Sekoita voi-sokerivaahto ja kuivat aineet. Säästä puoli desiä auringonkukansiemeniä. Kaulitse taikina ohueksi levyksi ja laita se uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle loput auringonkukan siemenet. Paista 15 minuutin ajan. Leikkaa levy keksitangoiksi. Anna keksien jäähtyä ennen tarjoamista.

Vinkki: Anne's Food 3.2.2008
Resepti: Lisa ja Monica Eisenmannin Två Systrars Söta (2005)

ENSI KERRALLA
Liian imeliä, mutta siemenet olivat hyviä! Vähemmän sokeria, enemmän rapeutta. Ripaus suolaa tasapainottamaan makua?

Ei kommentteja: