torstai 24. helmikuuta 2011

Sinappi-siideriporsas

3 porsaankyljystä
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
½ tl suolaa
2 dl siideriä
1 rkl dijonsinappia
2 dl kermaa

Hakkaa kyljykset kevyesti kaulimella. Lämmitä öljy pannulla ja kuullota valkosipuli kevyesti. Poista valkosipuli. Lisää kyljykset pannulle ja kypsennä ne molemmilta puolilta. Älä liikuta kyljyksiä paiston aikana, jotta niihin syntyy rapea pinta. Mausta suolalla. Nosta kyljykset sivuun odottamaan Kaada siideri pannulle ja keitä muutaman minuutin ajan. Lisää sinappi ja kerma. Anna kastikkeen kiehua kokoon. Tarjoa kyljykset kastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Resepti: Nigella Lawsonin Express (2008)

ENSI KERRALLA
Mukavan makuista, vähän erilaista. Onnistuisikohan ilman kermaa?

VILKAISE MYÖS
Perjantaikokin blogi 4.12.2009

Ei kommentteja: