sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Chilipossulla täytetyt pitaleivät

AVOKADO-RANSKANKERMAKASTIKE
2 avokadoa
1 limetti
3 rkl ranskankermaa
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
2 tippaa tabascoa

Halkaise avokadot ja poista sisältä kivi. Lusikoi avokadon liha astiaan. Purista mukaan limettimehu. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja pippuri. Soseuta tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta kastike muutamalla tipalla tabascoa.

TÄYTE
100 g fetajuustoa
2 tomaattia
1 punasipuli
½ amerikansalaatti
2 valkosipulinkynttä
½ chili
3 rkl tuoretta korianteria
300 g savukylkeä

Kuutioi fetajuusto. Viipaloi tomaatit ja punasipuli. Silppua salaatti. Kuori ja silppua valkosipuli. Poista chilin siemenet ja silppua se pieneksi. Hienonna korianteri. Leikkaa savukyljestä nahka pois. Kuutioi liha ja paista se pannulla rapeaksi. Valuta liika rasva pois pannulta. Lisää valkosipuli ja chili pannulle. Paista hetki ja lisää lopuksi korianteri. Täytä pitaleivät porsaalla, fetalla ja kasviksilla. Lusikoi päälle avokado-ranskankermaa.

Resepti: Henri Alén ja MTV3 Köyhät ritarit 20.3.2008

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: