maanantai 21. maaliskuuta 2011

Sushiriisi

5 dl sushiriisiä
5 dl vettä

KASTIKE
5 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
½ tl Maldon-suolaa

Laita riisi kattilaan ja peitä kylmällä vedellä. Huuhtele riisi käsin ja kaada sitten vesi pois. Toista kolmesti kunnes huuhteluvesi on kirkkaampaa. Valuta riisiä 10 minuutin ajan. Laita kattilaan 5 desiä vettä ja peitä tiivillä kannella. Keitä 5 minuutin ajan. Laske lämpö alhaiseksi ja jatka hauduttamista 18 minuutin ajan. Nosta kattila pois liedeltä ja anna riisin höyrystyä viiden minuutin ajan. Sekoita sushikastike. Hiero kastike varovasti riisin joukkoon.

Resepti: Steamy Kitchen 21.3.2009

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Uusi Musta 3.9.2010
Perjantaikokin blogi 2.3.2012
Tiskivuoren emäntä 4.4.2012

Ei kommentteja: