Kauppojen juustotiskit notkuvat toinen toistaan houkuttelevampia juustoja. Juustotarjottimelle katetaan yleensä 2-4 juustolajia, joista osa on mietoja ja osa voimakkaan makuisia. Juustojen on hyvä olla paitsi maultaan, myös rakenteeltaan erilaisia.
100 g Isifrance -briejuustoa
100 g Saint Agur -sinihomejuustoa
100 g Gruyére -juustoa
200 g viinirypäleitä
suolaisia keksejä
Jotta juustot ovat herkullisimmillaan, ota ne huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Asettele juustot kauniisti puiselle alustalle. Laita juustojen lisäksi tarjolle hedelmiä ja voileipäkeksejä. Varaa jokaiselle juustolle oma veitsi, jotta maut eivät sekoitu.
Resepti: HS Ruokatorstai 16.3.2006
ENSI KERRALLA
Oikein hyvää. Varmista etukäteen, että myös vieraat ovat juuston ystäviä...
VILKAISE MYÖS
Matt Bites 14.8.2006
Herkkusuun lautasella 12.3.2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti