lauantai 19. maaliskuuta 2011

Paprikakana

Savupapaprika on upea löyty: huumaava tuoksu ja uskomaton väri. Miksei kukaan ole kertonut tästä aiemmin?

1 broileri
2 rkl savupaprikajauhetta
2 rkl hunajaa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl voita
1 tl Maldon-suolaa
1 tl valkosipulijauhetta
½ tl mustapippuria

Laita uuni lämpenemään 160 asteeseen. Huuhtele broileri kylmässä vedessä. Kuivaa se talouspaperilla. Sekoita paprika, hunaja, sitruunamehu, voi, suola, valkosipulijauhe ja mustapippuri. Levitä mausteseos broilerin pinnalle. Paista broileri 160 steisessa uunissa 1 tunnin ja 15 minuutin ajan. Broileri on kypsä kun koiven sisälämpötila on 85 astetta.

Resepti: Simply Recipes 19.3.2007

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 26.3.2011
Jokihaka kokkaa 16.11.2012

Ei kommentteja: