keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tomaattisalaatti

2 rkl rypsiöljyä
1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
pala punaista paprikaa
tuoretta lehtipersiljaa
tuoretta ruohosipulia
mustapippuria
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 ruukku amerikansalaattia
1 ruukku lehtisalaattia
1 kurkku

Mittaa rypsiöjy ja etikka salaattikulhon pohjalle. Silppua joukkoon paprikaa, persiljaa ja ruohosipulia. Rouhi kulhoon mustapippuria. Sekoita. Pese kirsikkatomaatit ja puolita ne. Pane tomaatinpuolikkaat mausteöljyyn ja sekoita. Pese salaatinlehdet ja kurkku. Valuta ne hyvin. Revi salaatinlehdet kulhoon. Pilko kurkku ja lisää salaatin joukkoon. Sekoita salaatti ottimilla nostellen, jotta marinoituneet tomaatit maustavat koko salaatin.

Resepti: HS Ruokatorstai 30.3.2006

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Villa Ainala Cuisine 19.8.2009
Kokit ja potit 29.9.2012
Anne's Food 11.7.2013
Jokihaka kokkaa 14.6.2015

Ei kommentteja: