Pad see euw, thaimaalaisia nuudeleita ja parsakaalia.
MARINADI
200 g kanaa
2 valkosipulinkynttä
2 rkl riisiviiniä
2 rkl osterikastiketta
1½ tl sokeria
¼ tl chilirouhetta
Kuutioi kana. Kuori ja silppua valkosipuli. Sekoita marinadi. Annan kanan maustua marinadissa muutaman tunnin ajan.
NUUDELIT
1 parsakaali
1 kananmuna
1 rkl soijakastiketta
1 tl osterikastiketta
1 tl kalakastiketta
1½ tl sokeria
1 rkl öljyä
200 g riisinuudeleita, tuoreita jos mahdollista
Pilko parsakaali. Riko kananmuna pienessä kulhossa. Sekoita kananmunan joukkoon pienenpieni ripaus soijakastiketta ja kalakastiketta. Sekoita toisessa kulhossa soijakastike, osterikastike, kalakastike ja sokeri. Paista kana kuumassa wokkipannussa vähän kerrallaan. Siirrä kana wokkipannun reunoille ja paista kananmuna. Riko paistettu muna pieniksi paloiksi. Lisää pannuun nuudeleita vähän kerrallaan. Kaada jokaisen nuudeliannoksen päälle vähän kastiketta. Lisää parsakaali ja kypsennä hetken ajan. Tarjoa ja nauti!
Resepti: Tea & Cookies 31.3.2006
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
She Simmers 2.6.2010
Use Real Butter 6.7.2010
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti