perjantai 12. huhtikuuta 2024

Paahdetut porkkanat ja herkkusienet

Tämä on helppo ja nopea lisuke, joka sopii monenlaisen ruoan kanssa.

½ kg porkkanoita
2 rkl oliiviöljyä
1 tl timjamia
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
200 g tuoreita herkkusieniä
3 rkl tuoretta lehtipersiljaa

Kuori ja paloittele porkkanat. Levitä porkkanat laakeaan uunivuokaan. Ripottele päälle öljyä, timjamia, suolaa ja pippuria. Sekoita. Paahda 225 asteisessa uunissa 15 minuutin ajan kunnes porkkanat ovat hieman pehmenneet. Pilko sillä aikaa herkkusienet lohkoiksi. Lisää sienet uunivuokaan ja lisää hieman öljyä. Paahda uunissa vielä varten ajan. Silppua vihannesten päälle tuoretta persiljaa. Tarjoa lisukkeena.

Resepti: Kalyn's Kitchen 23.3.2006

ENSI KERRALLA
Kaikki kohdallaan.

KAIKKI TYKKÄÄ
NAMI-NAMI 12.4.2006 - eurooppalaisin mitoin

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen, useamman kerran tehty ja vieraillekin tarjoiltu, joten resepti on laitettu kiertoon. -Irkku-