keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Ratatouille

1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
2 rkl oliiviöljyä
1 tölkki kuorittuja tomaatteja
1 tölkki tomaattipyrettä
1 tl Maldon-suolaa
1 tl timjamia
1 tl basilikaa

Lohko paprikat. Paahda ne 250-asteisessa uunissa, kunnes kuorissa on mustia täpliä. Ota paprikat uunista ja laita muovipussiin noin 15 minuutiksi. Revi paprikan kuoret varovasti irti. Kuori ja viipaloi sipuli. Silppua valkosipuli. Paloittele munakoiso ja kesäkurpitsa kuutioiksi. Kuumenna tilkka oliiviöljyä kasarissa. Kuullota sipulit ja munakoiso. Lisää loput aineet kasariin. Hauduta kannen alla puolen tunnin ajan. Tarkista maku. Tarjoa kuumana tai kylmänä.

Resepti: HS Ruokatorstai 13.4.2006

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Scrumptious South Africa 9.8.2010
Pastanjauhantaa 25.5.2011
Rouva Raadelmasta 28.6.2012
Ruokahommia 11.9.2012
Ketun keittiössä 15.4.2014

Ei kommentteja: