keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Tonnikala-pastasalaatti

5 dl kuviopastaa
1 dl tillipestoa
2 dl kermaviiliä
1 ruukku jääsalaattia
½ kurkku
1 paprika
1 pussi pakasteherneitä
2 purkkia tonnikalaa

Raasta sitruunan kuori. Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla ilman rasvaa. Poista tillistä paksut varret. Hienonna kaikki ainekset sauvasekoittimella kunnes pesto on tasaista ja sileää. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele ja anna jäähtyä. Sekoita tillipesto ja kermaviili pastan joukkoon. Pese ja pilko kasvikset. Asettele salaatinlehdet salaattikulhon pohjalle. Sekoita pasta, kurkku, paprika, herneet ja tonnikala. Kaada seos salaattikulhoon. Tarjoa paahdetun ruisleivän kanssa.

Resepti: HS Ruokatorstai 27.4.2006

ENSI KERRALLA
Maut eivät olleet aivan kohdallaan. Kokeile ensi kerralla tillipestoa Sara la Fountainin reseptin mukaan

Ei kommentteja: