perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kinkku-juustovoileipä

Miten hyvältä kuulostaa "Simply Ham & Mustard Mayo - Wiltshire-cured ham, English mustard mayo and a spot of butter; a classic and timeless combination of flavours." Voileipiin käytetään ruotsalaista Greve-juustoa, mutta sen voi tarvittaessa korvata emmentalilla.

1 rkl majoneesia
1 rkl sinappia
2 viipaletta leipää
50 g kinkkua ohuina viipaleina
2 viipaletta grevejuustoa
4 tomaattiviipaletta
⅛ tl mustapippuria
salaattia esim. jäävuorisalaatti, friseetä tai lollo rossoa

Sekoita majoneesi ja sinappi. Voitele leivät huolellisesti sinappimajoneesilla. Laita leiville kinkkua, juustoa ja tomaattia. Mausta ripauksella pippuria. Asettele päälle salaatinlehdet. Laita toinen leipäviipale päälle kanneksi. Leikkaa voileipä kolmioiksi.

Resepti: Pret a Manger

ENSI KERRALLA
Klassikko! Maistuu parhaalle voipaperiin käärittynä eväsleipänä. Älä pihistele täytteissä, mutta aseta ne huolellisesti ettei leipä hajoa käsiin.

Ei kommentteja: