torstai 2. kesäkuuta 2011

Korvasienimuhennos

Ryöppää korvasienet huolella, jotta niistä poistuu vesiliukoinen myrkky. Kuivattuja korvasieniä liotetaan vedessä kahden tunnin ajan ja ryöpätään sen jälkeen.

2 dl esikäsiteltyjä korvasieniä
4 kevätsipulia
30 g voita
2 dl kuivaa valkoviiniä
2 tl maalaisdijonsinappia
2 dl ranskankermaa

Esikäsittele korvasienet. Paloittele sienet ja kevätsipulit. Kuullota sipuli pannulla. Lisää sienet pannulle ja paista hetken aikaa. Kaada valkoviini ja sinappi pannulle. Keitä hetken aikaa. Lisää ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa uusien perunoiden ja parsan kanssa.

Resepti: Uusi musta 2.6.2010 (blogi suljettu)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Rouva Raadelmasta 6.12.2011 - suppilovahveromuhennos
Nautiskellen 6.5.2012 - kerma tai kerma-maito

Ei kommentteja: