3 dl mustikoita, mansikoita tai vadelmia
½ dl kuohukermaa
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl fariinisokeria
Kaada kerma ja jogurtti kulhoon. Sekoita hyvin. Ripottele fariinisokeri jogurttiseoksen päälle ohueksi kerrokseksi. Älä sekoita! Peitä kulho kelmulla ja laita seos jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Laita marjat jälkiruokakulhoon. Sekoita jogurtti tasaiseksi ja kaada sitä reilusti marjojen päälle.
Resepti: The Pioneer Woman 30.6.2008
ENSI KERRALLA
Muikean hyvää, mutta vähempikin sokeri riittäisi. Kokeile ensi kerralla desi kermaa, desi jogurttia ja ½ desiä fariinisokeria. Marjoja on parhaiten saatavilla heinä-elokuussa.
VILKAISE MYÖS
HS Ruokatorstai 20.6.2013 ja 20.6.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti