maanantai 6. kesäkuuta 2011

Pekoni-jalapenokääröt

Valitse kääröihin lyhyitä 5-7 sentin mittaisia jalapenoja. Nuoret, sileät jalapenot ovat aika miedon makuisia. Vähän vanhemmat jalapenot, jotka ovat jo saaneet valkoisia raitoja tai punaisen värin, ovat tiukempaa tavaraa.

10 tuoretta jalapenoa
1 rasia Philadelphia-tuorejuustoa
150 g pekonia

Leikkaa jalapenot puoliksi pituussuuntaan. Poista siemenet ja valkoiset osat. Älä nuolaise sormia! Täytä jokainen jalapenonpuolikas tuorejuustolla. Leikkaa pekoniviipaleet kahteen osaan. Kääräise jalapenot pekonisiivulla. Laita jalapenot uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuutin ajan.

Resepti: The Pioneer Woman 6.6.2007

ENSI KERRALLA
Ooh-la-laa! Täydellistä.

VILKAISE MYÖS
Kokit ja potit 16.6.2014

Ei kommentteja: