sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kurkku-fetasalaatti

Valitse salaattiin kurkkuja, joissa on ohut kuori. Persialaisia tai englantilaisia lajikkeita kenties.

½ kg kurkkua
¼ punasipuli
3 retiisiä
10 tuoretta mintunlehteä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
¼ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
100 g fetajuustoa

Leikkaa kurkku, sipuli, retiisit ja mintunlehdet ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa. Murusta feta salaatin joukkoon juuri ennen tarjoamista.

Resepti: Simply Recipes 10.7.2007

ENSI KERRALLA
Löytämäni minttu maistui voimakkaalta ja hieman kitkerältä. Tarkista myös kastikkeen mittasuhteet. Vaatii hiomista.

VILKAISE MYÖS
David Lebovitz 7.8.2008
Dahlian herkut 2.11.2012
Punavuori Gourmet 23.6.2014
Kaikki äitini reseptit 26.6.2014

Ei kommentteja: