lauantai 9. heinäkuuta 2011

Vesimeloni-fetasalaatti

1 punasipuli
5 limettiä
¼ vesimeloni
1 dl fetajuustoa
1 ruukku tuoretta minttua
1 ruukku tuoretta persiljaa

Kuori ja viipaloi sipuli. Purista limettimehu. Marinoi punasipuli limettimehussa vartin ajan sillä aikaa kun valmistelet muu ainekset. Kuutioi vesimeloni ja fetajuusto. Silppua yrtit. Sekoita salaatti ja tarjoa heti.

Resepti: Simply Recipes 9.7.2008

ENSI KERRALLA
Raikas grillikesän kaunotar! Luomulimeteistä irtoaa yllättävän paljon mehua ja salaatti nuhistuu helposti. Tarkista mittasuhteet esim. 1-2 limettiä.

VILKAISE MYÖS
Anne's Food 2.8.2007
Hannan soppa 11.8.2008
NAMI-NAMI 2.8.2012
HS Ruokatorstai 27.6.2013

Ei kommentteja: