perjantai 26. elokuuta 2011

Mustikkakiisseli

5 dl vettä
5 dl mustikoita
2 rkl sokeria
1 dl vettä
2 rkl perunajauhoja

Laita vesi ja mustikat kattilaan. Kiehauta. Lisää sokeria oman maun mukaan. Anna kiehua vielä hetken ajan. Tee perunajauhosuurus: sekoita desiin vettä kaksi ruokalusikallista perunajauhoja. Ota kattila liedeltä. Valuta suurus ohuena nauhana kiisseliin samalla kevyesti hämmentäen. Laita kattila takaisin liedelle ja anna kiehahtaa niin, että pintaan ilmestyy pari poretta. Jos kiisseli saa kiehua liian pitkään, siitä tulee sitkeää. Ota kattila liedeltä ja ripottele päälle sokeria, jotta kiisselin pintaan ei muodostu kelmua.

Resepti: Kasvimaalta keittiöön 26.8.2007

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Siskot kokkaa 3.3.2011
Isoäidin reseptillä 15.1.2011
Sauvajyvänen 6.8.2012

Ei kommentteja: