sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Spelttikeksit

¼ tl Maldon-suolaa
1 dl vettä
3½ dl spelttijauhoja
1 tl Maldon-suolaa
1 rkl seesaminsiemeniä

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata suola desilitraan vettä. Sekoita spelttijauho veden joukkoon ja vaivaa taikina. Kaulitse taikina ohueksi levyksi uunipellille leivinpaperin päälle. Suihkuta päälle vettä, joka antaa kekseille kauniin kiillon. Tee taikinaan reikiä haarukalla. Ripottele päälle suolaa ja siemeniä. Paista uunissa 15-25 minuutin ajan. Lohkaise sopivan kokoisiksi paloiksi.

Resepti: New York Times Magazine 28.11.2008

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Smitten Kitchen 4.12.2008

Ei kommentteja: