Tarjoa suppilovahverohillo hirvipaistin, lammaspateen, riistapullien tai vaikkapa jänispadan kanssa. Hillosokerilla saat sienihillosta sopivan kiinteää.
20 dl tuoreita suppilovahveroita tai 5 dl pakastettuja
1-2 sipulia
LIEMI
2 dl vettä
1½ dl balsamiviinietikkaa
5 neilikkaa
5 maustepippuria
1 tl Maldon-suolaa
1 laakerinlehti
1½ dl hillosokeria
Siisti sienet. Kuori ja viipaloi sipuli. Mittaa kattilaan vesi, etikka ja mausteet. Kiehauta. Lisää sienet ja sipulit kattilaan. Keitä 20 minuutin ajan. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 10 minuutin ajan. Lusikoi hillo puhtaisiin purkkeihin. Sulje purkit ja säilytä viileässä.
Resepti: Marita Joutjärvi ja DanSukker
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Ankerias Vipunen 18.10.2011
Pastanjauhantaa 10.11.2011
Hunter Angler Gardener Cook 16.8.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti