200 g tummaa suklaata
100 g oliiviöljyä
3 kananmunaa
100 g sokeria
2 dl kuohukermaa
Sulata suklaa vesihauteessa hitaasti koko ajan sekoittaen. Lisää oliiviöljy. Nosta sivuun ja anna jäähtyä. Vatkaa keltuaiset ja puolet sokerista vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa valkuaiset ja loput sokerista vaahdoksi. Vatkaa kolmannessa kulhossa kerma vaahdoksi. Sekoita muut ainekset varovasti suklaa-öljyseokseen: ensin keltuaisvaahto, sitten valkuaisvaaihto ja lopuksi kermaavahto. Kaada mousse jälkiruokakulhoihin ja peitä ne kelmulla. Anna moussen levätä jääkapissa yön yli tai vähintään neljän tunnin ajan ennen tarjoamista.
Resepti: Delicious:Days 10.12.2007
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
MonkeyFood 22.1.2008
Gluten-Free Girl 23.5.2012
Nautiskellen 29.3.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti