4 perunaa
1 purkki ranskankermaa
100 g savukinkkua
1 maustekurkku
1 sipuli
1 tl sinappia
¼ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
Pese ja kuivaa perunat. Leikkaa niiden pintaan ristiviillot. Paista perunoita 150 asteisessa uunissa 1½ tunnin ajan. Valmista sillä aikaa täyte. Kuutioi kinkku ja kurkku. Kuori, silppua ja kuullota sipuli. Sekoita täyte ja mausta se sinapilla, suolalla ja pippurilla. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa kunnes perunat ovat valmiita.
Resepti: Ruokala
ENSI KERRALLA
Maku tasapainottui ripauksella sokeria. Kinkkutäytteestä puuttui silti täyteläisyys; ensi kerralla jotain tahnaisempaa?
VILKAISE MYÖS
Pastanjauhantaa 10.12.2005
Mausteinen manteli 26.9.2012
Omenaminttu 12.1.2013
Cebicin keittiössä 14.6.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti