lauantai 10. joulukuuta 2011

Siideriporsas

1 kg possun niskaa eli kassleria
6 salottisipulia
3 valkosipulinkynttä
3 timjaminoksaa
3 rkl dijonsinappia
3 rkl kokojyväsinappia
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
3 rkl rypsiöljyä
20 dl omenasiideriä

Nosta possu ajoissa huoneenlämpöön. Kuori ja silppua salottisipuli ja valkosipuli. Riivi timjami. Sekoita sinapit, suola ja pippuri. Hiero sinappi possun pintaan. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Paista porsas valurautapadassa joka puolelta. Nosta paisti sivuun odottamaan ja kuullota sipulit. Lisää sitten valkosipuli ja timjami. Siirrä possu takaisin pataan. Kaada siideri pataan. Paista uunissa kannen alla kolmen tunnin ajan.

Resepti: Gluten-Free Girl 10.12.2007

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: