Pollo al Mattone paistetaan ulkona grillissä tiiliskiven painon alla.
5 rosmariinin oksaa
5 valkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
1 broileri
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
Sekoita rosmariini, valkosipuli ja oliiviöljy yrttiöljyksi huhmareessa tai sauvasekoittimella. Leikkaa broileri litteäksi perhoseksi. Taputtele broileri talouspaperilla kuivaksi. Hiero yrttiöljy broilerin pintaan. Anna linnun marinoitua ainakin parin tunnin ajan. Mausta broileri suolalla ja pippurilla. Grillaa broileri nahkapuoli ylöspäin ulkogrillissä 15 minuutin ajan niin, että broilerin päällä on painona kaksi folioon käärittyä tiiltä. Käännä broileri. Jatka grillaamista 10 minuutin ajan ilman tiiliä.
Resepti: Pinch My Salt 18.7.2009
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Siskot kokkaa 2.4.2012
Three Many Cooks 27.6.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti